Magyar Kupa elődöntő

2013-04-16 00:00
Küzdött a csapatunk, szurkolt a közönség, felvettük a versenyt a mezőnyben, de sajnos most a gól nem jött össze.

Nehéz mérkőzés volt, de mindet beleadott a fiatal csapatunk. A mezőnyben felvettük a versenyt az első osztály élbolyában menetelő Lokival szemben is. Venczel Balázs labdaszerzései, Nikolov Balázs higgadtsága, Berecz Zsombor fiatalos lendülete és Szilágyi megnyert párharcai is mind hozzájárultakahhoz, hogy a mérkőzés képét a mi kedvünk szerint formáljuk. A két csapat közötti osztálykülönbség kizárólag a helyzetkihasználásban mutatkozott meg. Sajnos két büntetőt is kaptunk, de remélhetőleg ahogy telik az idő és tapasztal a csapat, úgy egyre koncentráltabban tudunk majd játszani és nem csúsznak be ilyen hibák.

A visszavágón is küzdeni fogunk, még ha a debreceniek most olyan előnyhöz is jutottak, amit idegenben nehéz lesz leküzdeni. Tisztesen helyt fogunk állni, s megmutatjuk, hogy igenis van helyünk az NB I-ben!

Minden játékos megköszönte, hogy ilyen mértékig kiálltak mellettük a szurkolók, támogatták a csapatunkat és hogy még egy elveszített mérkőzés után is a hajtást és az akarást meghálálták az angyalföldi drukkerek. Igazán jó hangulat uralkodott ma a stadionban. Ha ennyien buzdítják majd a csapatot a bajnoki mérkőzéseken is, azzal sokat segíthetnek a csapatunknak.

Vasas mindörökké!